Service, vedligehold og drift af vindmøller

Vi tilbyder service, vedligeholdelse og drift af vindmøller fra kendte producenter som Vestas, Siemens, NEG Micon og Gamesa. Fra akut problemløsning til en komplet serviceløsning. Hos os får du den service, der passer til dine behov. 

Kontakt os for at høre mere

Service hele vejen rundt

I Mija Windpower kan service betyde mange ting. Vi hjælper både med akut problemløsning og almindelige serviceeftersyn af dine vindmøller. Måske har du brug for en fast tilknyttet medarbejder på dit site, der står for den daglige drift? Den klarer vi også. 

Eksempler på konkrete services vi kan tilbyde

Når det kommer til service på vindmøller, kan vi løse det meste. I virkeligheden er det op til dig. Her kan du se, hvad vi jævnligt hjælper vores kunder med. 

  • Udskiftning af vinger, gear, generator, hovedtransformer og andre almindelige driftsopgaver

  • Halv- og helårlige eftersyn af vindmøller

  • Inspektion og rådgivning med henblik på diverse opgraderinger

  • Nedtagning og opstilling af vindmøller

  • Mandskab til rådighed i en kortere eller længere periode

  • Fuld udførsel inkl. levering af reservedele

  • Service hele vejen rundt

Med udgangspunkt i dine udfordringer

Vi tager altid udgangspunkt i dine problemstillinger. Hvad enten det drejer sig om daglig drift eller løbende optimering af dine vindmøller, sker det på dine vilkår. For os er det vigtigt at inddrage dig i hele serviceprocessen, så du kan føle tryghed ved vores arbejde. Vi sørger for en tæt kommunikation, så vi i samarbejde får lagt den rigtige plan for at få det maksimale ud af dine vindmøller.

Vores erfaring løser dine problemer

Med vores store erfaring inden for vindmøllebranchen er vi et sikkert kort, når du skal have udført service på dine vindmøller. Med over 15 års erfaring i vindmøllebranchen fra hele verden har vi prøvet det meste og kan tilbyde dig kompetente serviceløsninger. 

Tilpas små til ikke at glemme dig

Vi er en lille spiller i et stort marked. Det kommer dig til gode, når du vælger os. Vi er ikke afhængige af underleverandører og er derfor ekstremt fleksible, når det kommer til at levere serviceløsninger. For os handler det udelukkende om at levere dig den bedste service. 

Kort tid fra henvendelse til handling

Hos os kommer du aldrig i klemme i et stort bureaukrati. Vi er til at komme i kontakt med – og hos taler du direkte med dem, der skal hjælpe dig. Derfor har vi også en meget hurtig responstid, når du skal løst en serviceopgave. Og er der mod forventning noget, der ikke fungerer, ved du, hvem du skal tale med.

Få den hjælp du har brug for 

I Mija Windpower er vi klar til at besvare din henvendelse.

keyboard_arrow_up