Service, vedligeholdelse og leverandør af reservedele til vindmølleindustrien

Det eneste vi ikke kan hjælpe dig med er luft under vingerne.

Derfor skal du vælge os

Siden 2006 har Mija Windpower leveret service, vedligeholdelse, reservedele og rådgivning til den globale vindmølleindustri. Det har givet os en stor erfaring, som vi trækker på hver dag på vindmølleprojekter rundt om i verden. Skal vi også hjælpe dig? Her er fire grunde til at du skal svare ja.

1. Viden og know-how

Intet er vigtigere end know-how. I Mija Windpower kan vi fremvise 15 års erfaring – plus det løse. Vi har arbejdet med de største producenter over hele verden. Løst alt fra rutineopgaver til de (næsten) umulige af slagsen. Det kommer vores kunder til gode hver eneste dag.

2. Hurtig levering af reservedele og service

En reservedel er ikke meget værd, hvis den ikke er der, når du skal bruge den. Det samme gælder service. Vi er en af markedets hurtigste og mest fleksible leverandører af reservedele. Som kunde er du sikret en kort responstid fra første henvendelse til problemet er løst.

3. Komplet service på vindmøller

Når det kommer til vindmøller, kan vi hjælpe med det hele. Fra en enkelt reservedel til komplette serviceløsninger – og alt det midt imellem. Det gælder alt inden for service, vedligeholdelse, mandskab, installation og meget mere.

4. Kvalitet og effektivitet

Du vil gerne have reservedele og service i topkvalitet – og gerne til en god pris. Og så skal leveringen i øvrigt helst ske så hurtig som muligt. Lyder det bekendt? Hos Mija Windpower gør vi hver dag vores bedste for at balancere kvalitet, pris og hurtig levering, så resultatet falder ud til vores kunders fordel.


Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

keyboard_arrow_up