Reservedele til vindmøller

Hvert minut din vindmølle er ude af funktion, taber du penge. I Mija Windpower tilbyder vi markedets hurtigste og mest fleksible levering af reservedele. Til gavn for din bundlinje.


Vestas turbiner

V27
V29
V39
V42
V47
V52
V63
V66
V72
V80
V82
V90

Bonus Siemens turbiner

600 kW
1.0 MW
1.3 MW
2.0 MW
2.3 MW

NEG Micon turbiner

NM43
NM44
NM48
NM52
NM64
NM72

Gamesa turbiner

G52
G80

Senvion & Repower 

MD 70 
MD 77
MD 82
MM 82
MM 92

Hjælp til alt inden for reservedele

Gear, generatorer, drivaksler, filtre, pakninger, pumper, kabler og meget mere. I Mija Windpower tilbyder vi levering og installation af reservedele til alle de kendte vindmølletyper som Vestas, Siemens, NEG Micon og Gamesa. Vi hjælper med alt fra akut problemløsning til et mere permanent samarbejde. 

Markedets hurtigste og mest fleksible levering

Reservedele til vindmøller kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Det ved vi alt om. Vores store erfaring i branchen gør os til de rette at tale med, når du skal bruge reservedele til dine vindmøller. I Mija Windpower er vi ikke bundet af aftaler med leverandører, hvilket gør os til en fleksibel samarbejdspartner.

Erfaring kommer dig til gode

Med over 15 års erfaring i vindmøllebranchen fra hele verden, har vi i Mija Windpower opsamlet en stor og detaljeret viden om reservedele. Vores viden om branchen bruger vi, når vi skal undersøge markedet til bunds for de billigste og bedste reservedele. Det kommer dig til gode. 

Vi ved, hvad det drejer sig om

Vi er ikke kun hurtige til at fremskaffe de reservedele, du ønsker. Vi har også den nødvendige viden til at rådgive dig i valget af de rigtige reservedele. Der er ofte både penge og tid at spare, hvis man kigger markedet efter i sømmene. I Mija Windpower har vi den faglige viden til at gøre netop det. 

Se vores store udvalg af reservedele

I Mija Windpower opkøber vi regelmæssigt reservedele til vindmøller. Det kan fx være udgåede reservedele, som ikke længere bliver produceret. Måske har vi netop den reservedel på lager, som du står og mangler?

Derfor skal du vælge Mija Windpower til at levere dine reservedele:

Hurtig og fleksibel levering

Vi er ikke bundet af leverandøraftaler. Det giver os den nødvendige fleksibilitet til at tilbyde dig de rigtige reservedele – hurtigst og til den bedste pris.

Skræddersyede reservedeleløsninger

Har du bare brug for at vi finder en bestemt reservedel til dig? Hjælp til installation og generel service? Eller generel rådgivning om reservedele? Vi hjælper dig med det hele. 

Erfaring giver viden

Over 15 år i vindmøllebranchen kan mærkes. Vi har opbygget et stort netværk over hele verden, der hjælper os med at være helt fremme, når det kommer til reservedele.   

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

keyboard_arrow_up